Меню
Меню

Право на отказ

Политика за Връщане

Съгласно Закона за защита на потребителите, Вие имате право, без да дължите неустойка или обезщетение и без да имате причина, да ни върнете закупената стока в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаването й. Условията, да извършите това връщане са:

- опаковката на стоката да е фабричната за продукта и да не е нарушена, като това се отнася и за всяка вътрешна, допълнителна опаковка (ако има такава);

- ако стоката има стикери, етикети и т.н., те не трябва да са нарушени и трябва да са на местата, на които са фабрично поставени от производителя и във вид, в който са поставени от него;

- стоката да не е използвана (резервните части да не са били монтирани, модела - да не е каран/изпробван, електрическата система и/или електроника да не е била под напрежение, батериите да не са били зареждани).

Ако се възползвате от това право и промените решението си:

До 30 дни след получаване на върнатия продукт, ние ще Ви възстановим заплатената за него сума (без транспортните разходи, които са изцяло за Ваша сметка). На Вас оставяме избора за начин на контакт. Ако сте получили стока, която сте решили че не желаяте по каквато и да е причина, тогава вие трябва да ни информирате в срок от 7 работни дни.

Върнати продукти, попадащи в рамките на Гаранционен срок:

Ако при продукт възникне неизправност в рамките на първите 14 дни от доставката (която е покрита под гаранция от производителите), тогава ние ще я върнем до нашия магазин, където ще проверим продукта и ще го върнем на производителя за ремонт или замяна. Ако възникне неизправност след първите 14 дни от доставката, това е отговорност на потребителя да върне продукта до нашия магазин, където ще проверим и ако се открие дефект продукта ще се достави на производителя за ремонт. След ремонт, елементът ще бъде върнат на потребителя без допълнително заплащане. 
Всички върнати стоки трябва да бъдат върнати в подходящи опаковки. BRCModels няма да бъде отговорен за всички щети, които са направени на стоки, които не са опаковани в оригиналната опаковка, по време на доставка. Ако не разполагате с оригиналната опаковка, ще трябва да осигурите също толкова добра и надеждна опаковка и така продукта да бъде защитен срещу тежки транспортни фактори.
  
Замяна

В случаи, че Вие сте направили поръчка за даден продукт, а ние поради грешка Ви доставим друг, BRCModels ще извърши съответната замяна, като всички транспортни разходи, свързани с това, са изцяло за наша сметка. След като ни го изпратите обратно, ние ще заменим продукта с поръчания от Вас и ще го доставим, като транспортните разходи отново ще бъдат поети от нас.

Във всички случаи, всички стоки, които се връщат трябва да бъдат адекватно опаковани и защитени. BRCModels не носи отговорност за евентуални щети или загуба на стоки, по време на доставка обратно към нас.

 

Сравнение на продукти